keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2015

Tunturiteatteriin Inarin Lemmenjoelle ja Varangin vuonon rannoille Pykeijään

Työväen Retkeilyliitto järjestää antoisan matkan:
Tunturiteatteriin Inarin Lemmenjoelle ja Varangin vuonon rannoille Pykeijään 21.-30.8.2015
Lappi on yllätysten maa: Lemmenjoen Ravadaskönkäällä esitetään Samuli Paulaharjun teksteihin perustuvia Juha Hurmeen dramatisoimia ja ohjaamia pienoisnäytelmiä kokoelmasta ”Tunturien yöpuolta” torstaina 27.8. ja niitähän me TRL:n jäsenistö menemme katsomaan!
Lähtö Helsingistä pe 21.8. klo 19 ja paluu su 30.8. iltapäivällä Enontekiön Varkhanmukkan /Vuontispirtin, Finnmarkin Pykeijän ja Inarin Lemmenjoen kautta.
Mukaan pääsee matkan varrelta joko läntistä (Jyväskylä) tai itäistä (Kuopio) reittiä ajettaessa riippuen, mistä tulee enemmän kyytiläisiä. Matkan hinta on 450 €, jos osallistujia on 40 ja siihen sisältyy autokuljetukset sekä majoitus aamu- ja iltapaloineen. Jos osallistujia on 30, hinta on 490 €. Jäämeren Sauna ja muut saunat sekä rapuretki Varangin vuonolla ja venekuljetus Lemmenjoella eivät sisälly hintaan.
Matkanjohtajana toimii Armi Salenius ja kuljettajina Jorma Ekholm ja Pekka Suomi.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Armi Salenius (armi.salenius@gmail.com) tai 040-509 8259,
Ellen Granholm (ellen.granholm@gmail.com tai 0500-967 941
Maija Koponen (tyovaenretkeilyliitto@gmail.com) tai 045-136 9744.
Ilmoittautumisen yhteydessä ennakkomaksu 200 € Työväen Retkeilyliitto ry:n tilille Nordeaan FI66 1521 3007 119458, viite 13042.
Ohjelma lähetetään kiinnostuneille sähköpostina tai kirjepostina.

1 kommentti:

Ellen kirjoitti...

Terveisiä lukijoille Enontekiöltä - Pykeijästä - Lemmenjoelta, aivan ihanalta retkeltä. Osallistujia oli 31: 2 TMMR:stä, 3 Espoon retkeilijöistä, 2 Vihdin retkeilijöistä, 2 Vihdin retkeilijöistä, 2 Helsingin retkeilijöistä, 2 Järvenpään retkeilijöistä, 1 Salpausselän samoojista,6 Riihimäen retkeilijöistä ja 6 Kuopion retkeilijöistä ja 2 Karjalan retkeilijöistä sekä 5 ei minkään seuran jäsentä vielä. - Jos luvut ei täsmää, korjaan myöhemmin.2 autonkuljettajaa olivat RiRet-jäseniä hekin.

Moni yhtyi käsitykseeni siitä, että TRL tarvitsee tällaisia reissuja, joille osallistujat tulevat eri puolilta maata, koska vain harva seura saa riittävästi osallistujia tällaiseen reissuun. Puhuttiin seuraavasta Operaatio Paulaharju- retkestä Utsjoen Kevolle, johon voisi liittää käynnin Nordkappissa ja jättää pois jonkin muun kohteen. Armi ottanee asian esille retkeilytoimikunnassa. - Kuningasrapuosion kohdalla kävi köpelösti: kalastaja Leif ei muistanut, että elokuun lopulla on kahden viikon jakso, milloin k.rapuja ei saa kalastaa. Ei vaan ollut tullut mieleen, kun k.rapupyyntiin venettä varattiin toukokuussa ja varmisteltiin ainakin heinäkuussa.

Tunturiteatteriin Ravadaskönkäälle meni venekuljetuksessa 23 ja Siidan esitykseen 20, eli aika moni katsoi esityksen kahteen kertaan. Esitys oli mahtava. Siitä voit lukea Hesarin sunnuntain (30.8.) kulttuurisivuilta, missä myös valotetaan Samuli paulaharjun kirjallista tuotantoa muutoinkin sekä hänen elämäntyötään.

Toivon, että joku tekee retkestämme "kirjan", valokuvia ainakin otettiin hurjan paljon.

Tyytyväisenä, Ellen